Over Kwaliteits Advocatuur

Over Kwaliteits Advocatuur

Kwaliteits Advocatuur is voortgekomen uit de behoefte van mr. Rob P. de Boer om na 25 jaar praktijkervaring een vernieuwend concept in de markt te zetten; laagdrempelig, eerlijk en betrouwbaar, helder en deskundig.

Vanaf het eerste contact kunt u direct uw zaak bespreken met de advocaat. Geen drempels als een telefoniste of secretaresse, geen stagiaire die u uithoort. Hierdoor zijn ook de gehanteerde uurtarieven betaalbaar en zeer concurrerend.

Uw zaak wordt objectief geanalyseerd; Mr. De Boer bekijkt en beoordeelt uw zaak zoals een rechter dat ook zou doen. Dat betekent dat niet alleen de sterke kanten van uw zaak, maar ook de zwakkere kanten worden belicht. Bij dat oordeel is proceservaring elementair; gelijk hebben en gelijk krijgen liggen niet altijd in elkaars verlengde. Een processuele strategie kan het verschil maken, ook in onderhandelingen die uiteindelijk leiden tot een minnelijke oplossing.

Bij dit alles wordt u helder en deskundig begeleid. Iedere stap naar de oplossing wordt met u besproken, alle facetten van een zaak worden begrijpelijk uitgelegd. Ook over de kosten van de dienstverlening is Kwaliteits Advocatuur volledig transparant.

Waarom werken met
Kwaliteits Advocatuur?

Vlotte bereikbaarheid, direct contact met de advocaat

U wordt wel dezelfde dag teruggebeld

Eerlijkheid over kennis en ervaring

Heldere uitleg en een doelgerichte aanpak

Betrokken en betaalbaar

Mr. R.P. de Boer is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht

en lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Midden-Nederland

Heeft u een dringende vraag waar u direct antwoord op wilt?

Het kantoor heeft korte lijnen en staat u graag direct te woord. Stuur een Whatsapp en u ontvangt vandaag nog antwoord:

 06 55843230